O nama

DA SE PREDSTAVIMO …

Preduzeće GRAVEX d.o.o. je plod dugogodišnje tradicije zanatske radnje SOLID koja je osnovana 1953. godine i koja se više od 50 godina bavila graversko-pečatorezačkim uslugama. 50 godina tradicije, znanja i veština starih majstora je uspešno pretočeno u tokove savremene tehnologije koju iz dana u dan usavršavamo kako bi smo izašli u susret svim Vašim zahtevima u pogledu kvaliteta izrade i dizajna.

Sam podatak o kontinuiranom postojanju dovoljno govori o firmi koju sada vodi treća generacija što smatramo izuzetnom retkošću i uspehom.
S obzirom da za ovu vrstu zanata nisu postojale a ni danas ne postoje stručne ustanove koje bi edukovale nove kadrove, jasno je da se ovaj zanat može isključivo naučiti neposrednim prenošenjem znanja od strane iskusnih majstora.

Dokazana tehnologija je desetinama godina usavršavana i modifikovana ali smo u osnovi zadržali proverenu metodologiju i tehnologiju rada. Znanja i iskustva starih zanatlija su prenošena generacijama da bi u tom duhu i danas opstala. Vrhunski kvalitet, dizajn, preciznost i apsolutno poštovanje dogovorenih rokova izrade su prepoznatljive odlike našeg poslovanja, ali i naš imperativ. Specifičnost proizvoda i usluga koje pružamo zahteva i apsolutnu pravnu i bezbednosnu evidenciju a našu uspešnost dokazujemo i time da za 68 godina poslovanja nismo imali nijednu prekršajnu niti krivičnu odgovornost.
U prilog tome, posedujemo rešenje ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije kojim se ovlašćujemo za izradu pečata Republike Srbije i pečata državnih organa u Republici Srbiji.

Referentna lista sadrzi desetine hiljada pravnih subjekata i saveznih i republičkih organa kojima smo pružali usluge iz graversko-pečatorezacke delatnosti u periodu od 1953. godine do danas.